< div id=”header ”>< / div>

lördag 24 maj 2014

Blandat med vinnare i slutdebatten inför EP-valet!

Stark slutspurtare Kent Johansson (C)
Vem vann slutdebatten i SVT där alla ställde upp utom SD och F!. Konstigt de kunde väl fått vara med liksom Junilistan. Jag skulle utnämna EN klar vinnare. Isabella Lövin (MP) MOT Marit Paulsen(FP). Förra EP-valets vinnare känns ganska mossig jämfört med MP:s första namn.

Andra vinnare är Gunnar Hökmark (M)  mot Marita Ulvskog (S) som inte kan svara på om tysk, fransk eller svenskt är bäst som är i regeringsställning. Själv verkar inte S ledamot cool nog i debattsituationer och framstår som alltför känsloinriktad för att hantera debatter.

Jag ger ett plus för Christian Engström (PP) nätets försvarare höll stenhårt fast vid detta hela tiden och Kent Johansson (C) som gjorde Lars Adaktusson till en buffel. Slutligen har vi Malin Björk (V) som slåss mot skuggan F! som kan hamna i samma grupp i Bryssel och ska båda syssla med feminism då?

SD nämner jag inte de är mest intressanta om de kommer in vilken partigrupp de kommer att ansluta sig till då de är så nya och udda att de hamnar i en grupp bland de icke önskvärda.

Inga kommentarer: