< div id=”header ”>< / div>

lördag 1 mars 2014

Nu är det slut på myspyset - konsumtionspartierna ni ska fasas ut!

Valet handlar inte om jobb och skola för fortsatt konsumism. Valet handlar om jobb och skola för omvandling till ett lågenergisamhälle. Fortfarande är alla partier fast i sina röstmaximeringar:häromdagen Novus sedan Ipsos med i stort sett samma politik som den rådande fungerar bara att byta makthavare.

Bara att nämna arbetslinjen där 4,7 miljarder betalats ut till "coacher" och nu får SIN supercoach. Bara fas 3 som skulle avskaffas enligt en riksdagsmajoritet 2011 slår rekord i antalet inskrivna. Arbetslinjen är en stor bluff som bygger på ett konsumtionssamhälle inte ett samhälle i omvandling.

Jag har sett hur politiker från i stort sett alla partier som ställer upp lever i sina låtsasvärldar och partierna blivit allt mer teknokratiska med förutbestämda agendor och budskap.Nu gäller det bara att hitta sin egen position i det förutbestämda landskapet.

Om jag ska se min egen roll är det något som ska fasas ut.Inte ens duger i den lokalpolitiska sandlådan. Kanhända att en del väljare vill annat men det återstår att se.Har dock en roll att spela som opinionsbildare mindre som grön teknokrat. Men nu blir jag betydligt tuffare framöver i mitt bloggande för nu är det valår.

Inga kommentarer: