< div id=”header ”>< / div>

lördag 11 januari 2014

Miljöpartiet i Varberg har spikat listan -nu är det offensiv som gäller!

EXTRA ÅRSMÖTE 11/1 för Miljöpartiet i Varberg och alla stenar är vända och luften vädrats ut. Det antagligen tuffaste möte vi någonsin haft när det gäller att ta fram en lokal lista. MP är ju inte vilket parti som helst nu. Det är ett potentiellt maktparti inför nästa val som kan bli STORT och också utmana för att få sätta sig i majoritet.

Då är det noga med varenda plats på listan och utmanare fanns helt igenom. Här gäller det att vara på bettet vilka som ska med och någon gratisplats fanns inte att uppbära utan här var det noga med att ingen på listan är s.k utfyllnad utan helheten på listan är det viktiga inte själva egentliga placeringen på listan. Det AVGÖR VÄLJARNA sedan vilka de vill ha in och vilka som blir ersättare.

Men för att detta ska fungera behövs personer som kan samarbeta med varandra, som har något att ge och som orkar ta på sig uppgifter att vara ansikten utåt.Det finns brister och skavanker som måste arbetas med men nu är det listans folk som i första hand får bidra med detta och inte skylla på någon annan. Varje bit ska vara de som kommunicerar och bidrar samt attrahera väljare inte en eller två i toppen. Det är ett teamwork!

Mötet leddes fantastiskt bra av externt inkallade ordföranden Elisabeth Falkh
aven vid klubban och sekreterare Johan Sundquist med pennan vilket bådar gott att vi andra kunde ägna oss åt det viktiga. Att se oss själva som pusselbitar för ännu en valframgång i kommunen.

Inga kommentarer: