< div id=”header ”>< / div>

torsdag 16 januari 2014

Blandat om tältläger, kärnkraftsansökan och EU-val !

Ja "tak-över-huvudet" gäller INTE alla och jag tycker vi borde ha så mycket gästfrihet i det här landet att det ska behövas sättas upp tältläger. Humanismen ligger inte djupare än så att någon annan ska lösa problemen men miljöpartiet vill ta tag i dem.

Annars för att ingen ska "frysa" jobbar Ringhals på med en ansökan om "ersättningsreaktorer". Jo de förhoppningsvis så dyra att de säkerligen inte blir aktuella. Vi måste arbeta vidare med förnybart som lösning och inte 1900-talets ålderdomliga lösningar som bygger på stordrift, energislukande och konsumtionshysteri.
Den främsta potentalen finns fortfarande att spara el inte konsumera el. Sedan det som produceras ska vara av den förnybara varianten och inte baseras på olja, kol eller uran.

Ingen vill ha en loser 3 månader före riksdagsvalet säger Peter Eriksson fd språkrör nu riksdagsman och EU-kandidat. Loser riskerar annars valdeltagandet att bli för någon större temperatur har iaf inte jag märkt bland de politiska partierna. Det är fortfarande inrikesfrågor som känns mest aktuella. För närvarande faktiskt de lokala frågorna. Annars bra tänkt Peter. Men du tillhör ett parti som ville gå ur EU och nu svängt 180grader.

Inga kommentarer: