< div id=”header ”>< / div>

lördag 16 november 2013

MP Halland spetsar med ungt bakom stålmorsan Agneta Börjesson i topp!

Agneta toppar MP-listan i Halland
Varit på Miljöpartiet i Hallands nomineringsstämma i Falkenberg som vanlig medlem men aldrig tidigare så aktiv att vara med och matcha fram kandidater trots att jag denna gången inte var valberedare eller kandidat själv. Förra gången var ett rejält fiasko för egen del för fyra år sedan och nu kan ge se bort från egen del utan vad som tänkas vara bra för miljöpartiets framtoning i valkrets Halland.

Som väntat var Agneta Börjesson ohotad etta men bakifrån finns ett getingbo av framtidens kandidater. Nya unga kandidater på plats 2,3 och 4 som verkar inriktade på att samarbeta för framgång. Rickard Allvin, Maria Söderberg och Johan Sundqvist heter namnen som ska sopa hem de yngre väljarna till riksdagslistan och få dem till valurnorna.

De något äldre ja yngre med för den delen finns med på listan som säkert stöd men ovan är spjutspetsarna som får dra lasset. Till min stora glädje finns samtliga med i sociala medier i någon form och blir den vägen lätta att följa. För egen del skulle jag inte förorda någon kandidat idag som inte använder sig av blogg, facebook, twitter eller också Google+. Jag vill inte ha träiga politiker som tror att folk läser allt via pappersmedia. Framtida politiker måste vara alerta mobila och kunna agera snabbt.

Återstår att se hur MP lägger upp valrörelsen i Halland och kommunikationen.Är inte riktigt nöjd med hemsidan än men det kanske är inkörningsperiod och man bör som sagt vara vaken att allt inte sker på glesa möten med tio i publik med redan trogna. Det är HÄR man når ut.Däremellan söker man samtal och dåkrävs kommunikativ förmåga..

Inga kommentarer: