< div id=”header ”>< / div>

lördag 25 maj 2013

MP får hoppas på S -jaja kongressen mer röd än grön också!

MP röstade för att arbetstiden har som mål att 35-timmarsvecka ska vara normal arbetstid. Jag förutsätter att MP då ruckar på helger som s.k. obekväma lördagar och också slätar ut s.k. röda dagar att bli "normala" arbetsdagar? Ja för att nå ett mål kanske också dygnets timmar ska slätas ut då service och arbeten utgår dygnet runt.


Nu tror jag inte MP når dessa målen utan att aliera sig med några fackliga STARKA organisationer som driver detta här. För dem i förvaringssektorns fas 3 befinner sig väl mer eller mindre en hel del i "normaltillståndet" men då handlar det väl om att få ekonomin att gå ihop, inte livspusslet.

Jag tänker inte orda MP-kongressen så mycket att slagit Per Bolund(bilden ovan)på fingrarna att peta i arbetsgivaravgifterna. Det betyder väl att MP får ha stormötes-samling när MP i höst lägger en höstpropositon så det blir ordentligt förankrat OM partiet egentligen står bakom Per Bolund eller om han ska bytas ut som finanspolitisk talesman. I vilket fall är ha ohotad som "rödgrön talesperson" bara i konkurrens med V:s Ulla Andersson i riksdagen. Men nästa val ställer väl S Magdalena Andersson upp och då blir det annat åka av.

Inga kommentarer: