< div id=”header ”>< / div>

tisdag 13 november 2012

Dags att svära i kyrkan när jag kräver min rätt!

Dags att svära i kyrkan igen. Har fått kommentarer på facebook av miljöpartister att jag är en av de elakaste de vet i mina spydigheter och märkligt nog får jag ha kvar mitt facebook-konto men medlemskapet i MP ligger säkert löst. Det finns ju massor av bevis att granska för den som har FRA-uppsyn.

När jag påpekar att Schlaug inte är medlem ja men han har varit språkrör. Jo det har varit många språkrör genom åren och frågan är hur många som idag står för det partiet står för. Närmast behöver f-kassan 2,5 miljard för att täcka sjukskrivningar.

Jag gick samtidigt på KLARA med som hade med FK att göra men jag hade uppdrag från kommunens försörjningsenhet "att stå till arbetsmarknadens förfogande" och således kommunalt försörjningsstöd.

Vet inte om jag är en sämre människa än den med defekter och diagnos men vore det inte idé att stärka kommunerna med de här 2,5 miljarder som går till att rusta dem som är i skiten och ge dem lite inkomst? Det kan vara bra att även ge dem med FK pengar men jag är redan anpassad till zero-nivån med min skuldsatta situation och jag förstår att de som hamnar i FK är på väg att bli det.

För mig handlar det att överleva på existensnivå och jag måste värna MIN rätt likaväl som de som har FK värnar sin rätt. Partierna som alla vill ha in oss i ARBETSLINJEN och VÄRNA JOBBEN fattar nog inte att konjunkturerna slår hårdast mot dem som redan är mest utsatta.

Alliansen har redan flippat oss och frågan är om inte oppositionen är på väg att göra det ockå? Läs Helga von PittBulls blogg också. Hon behöver semester.

Inga kommentarer: