< div id=”header ”>< / div>

fredag 16 mars 2012

Jobben, jobben eller jobbet!


Jobben blir den stora frågan tror bloggaren Peter Andersson 2014.Inskrivna arbetslösa har ÖKAT. Förtroendet för S i JOBBFRÅGAN har också ÖKAT.

Förmodlingen är det misslyckande med arbetsmarknadspolitiken och en ökad inskrivning på arbetsförmedlingarna som också ger ökad tilltro till S-partiet inte bara Stefan Löfvéns inträde på scenen. Ska jag vara kritisk är jobb för mig inget neutralt inte heller bindningen till ett visst parti.. Att ständigt driva på i ett konsumtionsdrivande samhälle för att hålla hjulen igång för att utgröpa naturresurser och slita ut människor i förtid är inte det optimala för mig. Inte heller att ställa människor utanför marknadsmarknaden utan RIKTIGT arbete och statistikbelägga människor.

För mig är vare sig S eller M något alternativ med sin ARBETSLINJE fast S vill kanske ha FLER sysselsatta och bättre betalt för ALLA. För mig är arbete något som har ett INNEHÅLL för den enskilde och också en LÖN. Då behövs det andra aktörer än giganternas kamp att vara bäst på statiskt underlag.

Inga kommentarer: