< div id=”header ”>< / div>

fredag 9 mars 2012

Jas är Knas och vapen ger jobb men arbetslösa får socbidrag!


Hyckleriet kring vapenexporten där alla har sin del i soppan har liknat en såpopera.För min del är all vapenhandel av ondo inte bara till diktaturer.Det här med att utse Norge och andra som bättre är som att själv erkänna att vi borde gå med i NATO. Argumenten håller inte som Per Gahrton i DEBATT antydde att det "inte var så konstigt" att sälja till grannländer. Men det var ett tag sen jag och Per var i AKTUELLT sen vi bränt inkallseordrar mot JAS en gång när MP var ungt och en uppgradering av JAS lär vara på gång. Men en framtida skolade generation miljöpartister lär väl också skicka uppgraderade JAS-plan när FN kallar till nån oroshärd. Mer värt är inte det för MP att vara emot JAS. De har ju gått med på att använda det "gamla" JAS.

För övrigt läser jag att 140.000 arbetslösa går på socbidrag. Är det det som kallas medborgarlön?

Annars har den stora händelsen i Varberg varit att Ringhals-information varit mer eftertraktad än någonsin. Från 2-3 på ett möte till mellan 100-200 intresserade är en rejäl uppgång på börsen för vetgiriga sen dammsugarhändelsen.

I sammanhanget ska sägas att både Maj Wechselmann och Jonas Ehrenberg har inbokade besök i veckan i Varberg där en pratar om faran med kärnkraft och en annan om tjusningen med solkraft. MP Varberg finns med på båda hörnen som arrangörer.

Inga kommentarer: