< div id=”header ”>< / div>

lördag 22 oktober 2011

Riksdagen saknar slagkraftig opposition!

Godnatt Juholt och Reinfeldt kan åka raka vägen fram till valet 2014 utan nämnvärd opposition. Frågan är varför inte miljöpartiet så tidigt utmanade S i oppositionen utan släppte fram en S-kandidat så där utan vidare i valrörelsen 2010? På något sätt känner att jag att det spiller över på miljöpartiet som till stor del har rödgröna väljare i sitt spann. Det parti som minst har att förlora på ett svagt S-parti kan bli Vänsterpartiet. Med rätt analys,med nya ledare är det de som kan bli motpolen .

Sedan tror jag att ett finger får sättas upp för Piratpartiet. Läser att de har en dust med Isabella Lövin i bloggar men då ska man komma ihåg att Isabella valdes in på en enda fråga i Europaparlamentsvalet och var inte aktiv i miljöpartiet innan hon kom på tal. Hon kan nog köra sitt eget race utan sidoblickar bara hon vinner framgångar i fiskeriutskottet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej glöm inte bort SD! Dom fick 40% i ett provval i ett par tidningar nyligen! V-K och Alingsåsbladet! Jag skulle inte vara så kaxig om jag vore Barbapappa Reinfeldt!

Anonym sa...

Kan man tänka sig Juholt som statsminister samt hans kulbo
som statsministerfru, omöjligt!