< div id=”header ”>< / div>

onsdag 6 juli 2011

Jag en katt bland hermelinerna som står för vad jag sagt!

För ett år skulle de ha en personlig intervju med mig i VarbergsPosten 7 juli 2010 om mitt liv och politiken. Rubriken blev (klicka på länken framför) "Ringborg tror inte på rödgrönt i Varberg" och det blev det inte heller och folk läser bara rubrikerna även miljöpartiet fortsatte sitt valtekniska samarbete med dubbelt så många mandat och V lika mycket tillbaka. . Det som står vidare i texten kommer säkerligen ingen ihåg men jag kan referera från ett avsnitt och jag vill inte göra väljarna besviken att det jag sa för ett år genom att revidera vad jag sa för ett år sedan.
"– Alliansen är bara en gröt där Fredrik Reinfeldt har guldrollen. Moderaterna gör alliansen jättebra för sig själva. Men vart tog centerpartiet vägen? Det är ju en katastrof. Kristdemokraterna är oförargliga, de får inte igenom något förutom möjligen sitt lilla vårdnadsbidrag.
Ser du dig som en politisk vilde?– Nej. Jag är en förnyare. Politisk vilde blir du om du är en lokal byfåne. Jag vill se personer istället för politiska block. Genom sociala medier har individen komma fram på ett helt annat sätt, säger Pierre Ringborg.Om Pierre Ringborg kommer tillbaka in i kommunpolitiken vill han arbeta vidare med flera av de frågor han arbetade med senast det begav sig. En satsning på stadsmiljötunnel är viktig. Liksom en utbyggnad av hamnen.– Annars blir det bostäder för rika och en sådan utveckling vill jag inte se. Varberg har ett guldläge med hamnen, menar Pierre Ringborg."

Inga kommentarer: