< div id=”header ”>< / div>

söndag 21 november 2010

Från stenåldersmänniska till överlevnads-siare!

På söndagen "vilodagen" finns mycket eftertanke att ägna sig åt. Det finns idrott på tv att ägna sig åt och Vinterstudion analayserar hej vilt närmar svenskar far fram mot nya bragder i spåret. Jag spolade "språkrörsdagen" där det skulle diskuteras språkrör. Vad är det miljöpartiet håller på med? Överlevnadspartiet håller på med med pseudofjanterier i stil med de andra partierna?

Men kan ändå se att de omdiskusterade socialdemokraterna tagit hem titeln som bästa partisajt i Internetworld . Not bad.!

Vad gäller sajter står SVT:s Vetandet Värld  bra till med psykiatrins diagnosbibel under lupp. eller varför inte detta att se in och skåda framtiden i Twice ditt livstilsmagasin online. Annars går det att grubbla in sig in i Hubbert Peak teori så är söndagen räddad.

Det var nog bättre förr när det var kyrkan och kyrk-kaffe då fick ändå männen vila ut i kyrkan medan kvinnorna sjöng med i psalmverserna.

Tacka vet jag vardagen och nya utspel från S. Exempelvis från Bengt Göransson eller Lena Sommestad. Annars är Piratpartiets lägesrapport ganska kul för oss nätdemokrater att lyssna på.

Inga kommentarer: