< div id=”header ”>< / div>

tisdag 12 oktober 2010

Globalt och lokalt om klimat!

Efter valet har det varit sparsmakat med olika saker från partierna när det gäller klimatfrågan som ansågs viktig. SNF gick häromdagen ut och puffade för att att artutrotningen sannolikt kommer att bli dyrare än klimatomställningen. Väljarna har just lämnat ett "plånboksval " och då lär detta att miljöministrar samlas någonstans fjärran mest intrressera fågelskådare och fjärilsamlare. Över hela landet håller miljöpartister på att försöka roffa åt sig maktposter i olika konstellationer just nu och lär vara upptagna.

Globalt kan hoppingivande gå in på http://global.climate-justice-action.org/ för den som intresserar vad som händer och sker i världen just nu för att uppmärksamma klimatfrågan. Lokalt har Energi och milöcentrum i Varberg instiftat ett pris som ska delas ut...Man kan tycka vad man vill om det är rätt företag som får det men alla sätt att sätta puff på klimatfrågan ska naturligtvis ha en eloge. Läs även denna blogg http://www.theclimatescam.se/

1 kommentar:

Annika sa...

Tack för bra länkar! Det är inte bra när klimatfrågan kommer i andra hand och i skymundan. Det är ju bland det viktigaste som finns.