< div id=”header ”>< / div>

måndag 5 juli 2010

Välfärdspartiet tar plats!

Härligt när Vänsterpartiet nu byter namn ,Dags att byta politik också. DE väljare som inte S har tagit har gått förbi vänstern och hamnat i Miljöpartiet. Efter noggrann analys har V insett att de aldrig kan matcha miljöpartiet när det gäller miljö- och klimatfrågan, De ligger till vänster om S och då är det dem de ska matchas mot.

Vänsterpartiet som fick vara med i trepartsamarbetet på grund av missnöje att de skulle stå utanför vet var missnöjet kommer ifrån. Miljöpartiet har allt mer närmat sig S "rödgrönt" och släppt på de frågor där V haft kritik. V har släppt att vara ett parti för kommunister samt feminister som Gudrun Schyman tagit hand om i Fi,

Återstår att bli ett samlande folkligt välfärdsparti. Nu är det så att beställningar av vård, skola och omsorg och annan välfärd gynnar privata företag och utövare lika mycket som dem som kommer i del av tjänster och innehåll i välfärden. En socialbidragstagare gynnar i regel den egna kommunens handel om det inte går till missbruk. Då återförs en del från Systembolaget till staten och det är ju inte bra. PÅ det hela ska det bli intressant att senare få reda på Välfärdspartiet program och nya lösningar som inte bygger på överbudspolitik.

Inga kommentarer: