< div id=”header ”>< / div>

fredag 30 april 2010

Massiv kritk mot rödgrönt bäddar för SD!

Senaste mätning Aftonbladet här visar på ett msasivt övertag för rödgrönt inför 1 maj. Jag har själv varit försiktigt positiv till att vi ska ha uppgörelser som är hållbara i vissa frågor. Nu är desperationen allt mer desperat inom alliansen vilket bäddar för at de indirekt friar till SD:

Lika snabbt som oljan når USA:s kust håller jag på att mista tålamodet med vad alliansens strategi går ut på läs här. Den verkar lika geggig som oljan spolas upp på land i Louisiana! Ledaren i Aftonbladet har däremot fattat galoppen här

1 kommentar:

Hans Husman sa...

Hallo!

Jag såg att du länkade till Nyfiken vital tidigare rörande Tjernobyl. Stort tack för det. Vi har ingen budget för marknadsföring så det känns trevligt.

Din blogg upplever jag tar upp viktiga frågor så jag såg till att den fick en rekommendation bl.a. från "Natur och miljö" (länkad från hela sajten) och kommer bygga ut det vidare.

Dessutom marknadsförde jag den via flera sociala media, nätverk, internet brödraskap m.m. jag syns på eller är med i vilket jag också kommer göra på Facebook lite längre fram (bygger upp min profil där just nu och den har ännu bara cirka 150 följeslagare - väntar tills den har 500 cirka).

Mer allmänt har jag diskuterat den här frågan idag också på Nyhetsbloggen:

http://www.nyhetsbloggen.com/2010/04/miljoengagerade-i-fler-partier.html

Och valt att vi större bloggar och nättidningar vi kontrollerar lyfta fram den miljöfråga jag bedömer har störst påverkan på optionen 2010 (utifrån min modell över riktad information byggd på statistik och neurovetenskap allmänt och neuromarketing) vilket är kognitiva skador på barn orsakad av luftföroreningar.

Hur stor påverkan det allmänt gör i opinionen kring miljö är svårt för mig att då jag inte satt upp någon metod för att återkoppla men gissningsvis nu efter cirka en månad bör det börja märkas mätbart.

Good luck
Hans