< div id=”header ”>< / div>

onsdag 27 juli 2011

Erik Hellsborn tar time out från bloggandet och har svårt med mångfalden!

Erik Hellsborn (SD) (bilden) med uppdrag som gruppledare i Varbergs kommunfullmäktige och inte minst nämndeman i migrationsdomstolen har åstadkommit en del rabalder i press och media inte minst i bloggosfären. I Hallands Nyheter har de flera ggr fått uppdatera en sida då det kommer nya infallsvinklar hela tiden efter ett utspel i en blogg som Hellsborn nu tagit bort samt skrivit en förklaring i en annan blogg. Nu tar Erik H "time out" med bloggandet i sitt sista(? ) blogginlägg. Det stryper dock inte den fortsatta debatten i det som hans tidigare inlägg handlar om: Mångkultur, massinvandring och islamisering... Läser bl.a. i Olas blogg att Hellsborn har enligt Radio Halland fortsatt uppbackning av SD:s distriktsordförande i Halland.


Om vi utgår från grundfrågan MÅNGFALD så lyder det under diskrimineringslagstiftningen och Riksdagen. Självklart kan alla ha synpunkter om detta men då bör det utgå från en POSITIV MÄNNISKOSYN vad som ska FRÄMJAS. Lyft fram de tysta, de som inte hörs och se till att det finns olika vinklar som gör att samhället blir starkare i sin sammanhållning och sammansättning utifrån den grund att vi alla finns eller borde finnas. Inte nåt inskränkt revirtänkande där vi pissar in oss i ett hörn utifrån någon förlegad världsbild.

1 kommentar:

Jana Nilsson sa...

Mycket bra skrivet Pierre. Jag håller inte alltid med dig i allt, men du lyfter alltid fram människor som har det tufft och som hamnar utanför eller som av andra skäl har en svår situation, oberoende av var de kommer ifrån på ett mycket fint sätt. En sådan människosyn är alltid oerhört värdefull och viktig att sprida, men just nu är det viktigare än någonsin.