< div id=”header ”>< / div>

onsdag 21 december 2022

God Jul !


LP delar idag ut julkassen till de allra sämst ställda de har har haft julbord innan för dem som vill komma dit. Frågan är varför frivilligorganisationer för många fått överta julfirandet? Det som en gång var familjens  högtid har i första hand blivit affärsmännens högtid att kränga julklappar. 

Jag är ganska trött på julen men kommer att gå på församlingshemmet där jag tycker råd mest frid julafton. Jag kanske missar  Kalle men vill nog helst vara ifred.

Traditionen att skicka vanliga julkort har i det närmaste upphört i digitaliseringens tid. Men jag tillhör dem som uppskattar en personlig hälsning bland all reklam. Det väller reklam inför jul ja alltid om erbjudanden. Det ska vara medlemspris mellan alla vanliga reor.

Många väntar att julen ska vara över och befriande vardagar inför sig då påmind man om covid och influensa istället.När folk samlas ökar smittorisken.. Har du bokat dig för  alla sprutor hit och dit?

Låt julen bli eftertanke och glöm inte att ensamheten är skriande. Räcker med ett telefonsamtal för att göra någon glad.  God jul.

Inga kommentarer: