< div id=”header ”>< / div>

onsdag 4 november 2020

Kvinnligt språkrör i Miljöpartiet intresserar mig mer än gubbvalet i USA !

Engagerar det kvinnliga språkrörsvalet i Miljöpartiet lika mycket som gubbvalet i USA ? 

Troligen inte gubbarna öses hur mycket tv-tid och mediarapportering som helst. Även om jag idag inte är medlem eller aktiv i MP har jag naturligtvis åsikter VEM jag helst ser bli vald.

Jag har EN kandidat av de åtta som ska utses till språkrör som favorit : Rebecka Le Moine .

Inte bara för att hon läst samma bok som jag av Birger Schlaug utan verkar den enda av de åtta som läst den och givit ett omdöme. 

Själv är jag personen som gick i skogen och bara såg träd, kvistar, grenar, barr och löv. Myrstackar som jag petade i och stenar jag vände. Träd jag klättrade i och byggde hyddor i . 

Mina upplevelser i skogen är dofter, var jag gick och att gå in i buskar och gömma mig. Skog för mig är förknippat med svampar jag hittade. Stenar jag steg upp på och upptäckte en äng där skogen slutade.

Mina pölar i skogen kallades Svarta havet och Vita havet små oaser. Det fanns gott om djur i skogen och fåglar som kunde betraktas om man bara stod helt still. 

Jomen nu var det det här med kvinnligt språkrör och inte vilken gubbe som blev president i USA. Ska det hållas valvaka vem som ska bli kvinnligt språkrör bör Birger Schlaug vara expertkommentar precis som Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt var det i gubbvalet. 

Inga kommentarer: