< div id=”header ”>< / div>

torsdag 2 juli 2020

Sverige kan inte ta emot obegränsat med flyktingar utan att det uppstår problem !


När S inte har något eget att komma med kopierar de SD:s politik.
"Regeringspartierna Socialdemokraterna och Miljöpartiet är på kollisionskurs om migrationspolitiken – i det läget kastar S-knutna tankesmedjan Tiden in en brandfackla:I en ny rapport skriver de att krigsflyktingar måste snabbutredas kollektivt och hänvisas tillbaka till sitt närområde.
– Det minskar incitamenten för människor att själva spontant söka asyl i Sverige, säger Daniel Färm, chef för Tiden."
SD har länge förordat att hjälpen sker bäst i närområdet och att den hjälper fler på plats.

Att det finns en baksida med att ta hit flyktingar med allt det för med sig har säkert nått de flesta utom Miljöpartiet som inte ser att flyktingar har något annat val än att komma till Sverige och söka asyl.

Alla är tydligen också rasister och främlingsfientliga om man inte tycker som dem och saknar grundläggande humanistiska värderingar.

Själv tycker jag att MP inte ser de kostnader en ohanterlig migrationspolitik för med sig och vilka som är tänkt att betala den.

De är heller inte pigga på kompromisser och breda uppgörelser i just denna frågan utan tänker framstå som invandrarförespråkaren nr 1 i svensk politik även om den söker asyl inte har asylrätt eller inte.

Nu återstår att se om de gör slag i saken och lämnar regeringen. I annat fall läge för partier som är mer trovärdiga vad de ska ett regeringssamarbete till. Där måste man kompromissa och inte ha vetorätt.

Inga kommentarer: