< div id=”header ”>< / div>

fredag 22 november 2019

Arbetsbefriad - i väntan på kammarrättens dom !


Ja jag är arbetsbefriad i väntan på om kammarrätten tar upp mitt ärende ang. läkarintyg för beviljande av sjukersättning hos Försäkringskassan genom att bevilja prövningstillstånd.

Det finns inget väntan-på-jobb i avvaktan ifall-att då socialens inklusive arbetsmarknadsenhetens resurser är uttömda. Någon vettig planering går inte heller att göra fram till pension.

Att jag är en jävel på bloggar, politiska analyser, baka frallor-kladdkaka-äppelkaka, fixa gamla datorer med rensning och uppdateringar gäller INTE på dagens arbetsmarknad. Det är fyrkantigheten som gäller, utredande, utbildning, bedömning av arbetsförmåga, slåss om lågkvalitativa och enkla jobb, bidragsanställningar som gäller kortvarigt men utan varaktighet "en fot in".

Jag har i praktisk mening en slags basinkomst nu där meningen "att stå till arbetsmarknadens förfogande" är ett slags time out fram till pension. Arbetsförmedlingen liksom den lokala arbetsmarknadsenheten har bara konstaterat - den jäveln får vi aldrig in i arbete för han vill inget. Så var det med det ! Jag vann !

Inga kommentarer: