< div id=”header ”>< / div>

måndag 6 augusti 2018

Nej Sara Lena (SD) - SD i Falkenberg bör inte alls ingå i något majoritetsstyre ni är inte mogna för det !



Jag läser en insändare av Sara Lena Bielkö (SD) Falkenberg en maktsamlare av värsta sorten som ska toppa på alla nivåer hon ställer upp i.

Denna gången får hon konkurrens av Erik Hellsborn (SD) på riksdagslistan och hennes riksdagsplats är inte lika självklar. I övrigt tycker jag även han finns för för högt på samtliga tre nivåer för att veta vad han tänkt sig? riksdagsman, landstingspolitiker eller kommunpolitiker?

Om vi går tillbaka till Sara Lenas insändare i HN "Ett nytt styre behövs och vi är redo att ingå i det!".

Enligt min egen bedömning är inte SD i Falkenberg stabilt nog att ingå i något styre alls. Hela lokalavdelningen verkar vara koncentrerad till henne som person en klart motsats till Erik i Varberg där det finns fler aktiva i lokalavdelningen.

En lista på 8 personer i Falkenberg är ur SD-perspektivet ingen höjdare jämfört med 14 i lilla Hylte och hela 25 i Varberg. Sara Lena är inte ens drottning i sin egen kommun i SD där de lämnat listan öppen för att inte få tomma stolar i kf i Falkenberg.

Sara -Lena toppar SD:s lista i regionen och låt det stanna där. Som utbildad undersköterska kan hon säkert de frågorna. Men någon lokal- och riksdagspolitiker ser jag inte henne som.

Inga kommentarer: