< div id=”header ”>< / div>

måndag 4 december 2017

Jabar Amin (MP) och Stefan Nilsson (-) håller igång skvallermedia !


Jaha då lyckades Jabar Amin och co knipa de åtråvärda platserna på Miljöpartiets listor i provvalet i Västerbotten.

Av döma av listorna verkar inte Partistyrelsens kandidater fått nämnvärt starkt stöd. Å andra sida verkar den geografiska spridningen vara klen i toppskiktet. Det bör bör väl finnas fler än Umeå och Lycksele i Västerbotten?

Nu ska ju listan tas den 28 januari så sista ordet är nog inte sagt i denna frågan hur listorna slutligen kommer att se ut eller om det kommer att finnas flera listor i Västerbotten.


Birger Schlaug har varit inne på Flashback och kollat det är mycket Jabar Amin där också men nu sammanblandad med Stefan Nilsson som anonymt anklagats för sextrakasserier.

Då det inte finns någon polisanmälan utan bara lösa anklagelser och skvaller vad gäller Stefan Nilsson och han numera är "politisk vilde" är det nämligen ointressant att rota i skvaller för någon som inte längre är med i Miljöpartiet. Vad gäller Jabar Amin är han mycket intressant då han är den ende från de beryktade "fyras gäng" som kandiderar i valet 2018.

Intressant är att Stefan Nilsson kommer att rösta som Miljöpartiet i riksdagen utom i frågan om CETA-avtalet. Det hade nog tvåan Rickard Allvin på MP:s hallandslista också gjort som Stefan om han suttit i riksdagen. Det är Rikard som är redaktör för ttippen.se.

Inga kommentarer: