< div id=”header ”>< / div>

onsdag 29 november 2017

#allavi gruppen som börjat röra om i Miljöpartiet och ger kvinnorna mer makt !


Har gruppen #allavi tagit över vilka som ska väck ifrån Miljöpartiet? Gruppen är till för enbart kvinnor och vi män ska hållas kort.

Amanda Lind partisekreterare är enligt uppgift med i kvinnogruppen #allavi och det första bondeoffret i riksdagsgruppen är utsedd: Stefan Nilsson som uppmanats lämna då det framkommit uppgifter om otillbörligt beteende mot kvinnor.

Stefan Nilsson är inte vilken som helst han finns med i det viktiga socialutskottet som handlägger frågor som berör sociala frågor och där måste vederbörande vara kemiskt ren från dylika anklagelser.

Jag lägger därför inga synpunkter på entledigandet inte heller Stefan Nilssons avträdan att lämna Miljöpartiet då han hamnat i en omöjlig sits och att inte heller kandiderar för kommande val.

Frågan är bara hur mycket MAKT #allavi kommer att ha inom Miljöpartiet i fortsättningen? Kommer det att bli som när #interasistmen bevakar SD ? Det är ofta därifrån grunderna odlas för diverse uteslutningar av olämpliga företrädare för Sverigedemokraterna?

Men det kommer att bli intressant hur #allavi kommer att påverka Miljöpartiet i fortsättningen vad gäller jämställdhetsarbetet.

För det är väl inte meningen att Miljöpartiet enbart ska vara företrätt av kvinnor i fortsättningen? Skulle gärna se att Miljöpartiets partisekreterare kompletterades med en biträdande MAN också.

Inga kommentarer: