< div id=”header ”>< / div>

onsdag 22 mars 2017

Annie gör centern till största alliansparti i Varberg 2018 !


SD större än M i DN/Ipsos.

Centern fångar liberala väljare som vill ha alliansen som den var förr. SD tar konservativa väljare från M som det borde vara.

Det är inte lätt att vara moderat och inte veta vilket ben man ska stå på.

I min kommun Varberg skulle Centern bli största alliansparti och Lotta Stenkil få lämna över kommunrådsposten liksom några andra poster till Harald Lagerstedt.

Centern var överlägset bland de politiska partierna att presentera den gemensamma majoritetsbudgeten 2017 i Varberg i höstas.

SD var klart bäst i oppositionen på detta i Varberg och vilka partier går bäst nu? Jo C och SD de verkar tro mest på sin politik.

Vad som händer framöver återstår att se men M hänger väldigt löst som ledarparti i Varberg 2018 däremot kan centern få tillbaka makten som de förlorade 1994 när jag bytte sida i Varbergs kommun.

2 kommentarer:

Per C Larsson sa...

Eftersom vi har yttrandefrihet i Sverige (fortfarande) vill jag bara säga att jag tyckte bättre om Thorbjörn Fälldin (eftersom han rökte pipa!-) samt Maud Johansson (har alltid gillat mulliga kvinnor!-)! Dessutom var de duktiga retoriker - Annie Lööf är den där typen som ser ut som smockan hänger i luften om hon får retoriska mothugg, plus att då ser hon ännu mer lik ut Carola Häggkvist och den sistnämnda inledde sin karriär med att sola topless på badstranden i Slagsta - för övrigt har jag väldigt svårt för dialekter som skorrar falskt (inget ont om hallänningar men det känns tryggare med västgötska, särskilt humoristiska touchen i debatterna för det är faktiskt Värmland och Arvikabor bra på - dock inte en del politiker (di bara löver å löver!-)! 🍃

Marcus Henriksson sa...

Annie lööf tror jag inte gör centern störst utan snarare att man har fått massor med röstern pga. Moderaternas härmning av sd:s invandringspolitik och att Miljöpartiet varit kass i diverse miljöfrågor, bl.a. kolgruvorna.