< div id=”header ”>< / div>

onsdag 9 november 2016

USA fick den fula ankungen som president som inte var som de andra !


Ja vad har vi att lära av att Donald Trump har blivit president?

Att inte ta saker för givet. Att inte underskatta händelser som du inte har en aning om hur folk tänker i det tysta. Att även de som inte följer normen kan bli valda.

Det betyder att folk som inte är inrutade i mallen kan slå sig fram. Inte för att jag vet så mycket vad Trumpen står för. Jag har bara sett en pajas i svenska media som aldrig tagits på allvar.

En sak har jag lärt mig. Ha inte en massa ja-sägare omkring dig. Skaffa tuggmotstånd så du får tänka efter lite. Insmickrare, fjäskare och konstlade typer som vill kollektivisera och standardisera en viss framtoning. Tänk själv istället och var som du är.

Vad är det mer vi mer har att lära. Alla dessa pladdrande figurer i media som kallar sig experter vill bara ha "business as usual" ingen förändring.

Hur skapa förändring? Ja vill du ha någon förändring ska du antingen satsa på någon som står exakt för dina åsikter eller hoppas på motsatsen som skakar om riktigt ordentligt. Att vara minoritet under mellanmjölkens folk gör dig bara till en lydig gnällspik.

Nu när USA röstat alldeles åt helvete enligt våra svenska mått. Fundera på de kappvändare som stöttat Hillary Clinton kommer att bli i fortsättningen. Jo just det sårade, besvikna gnällspikar ELLER låtsas som ingenting för det är ändå USA:s president och de kommer vi i fortsättningen att ha stort utbyte med.

Inga kommentarer: