< div id=”header ”>< / div>

lördag 13 augusti 2016

Statsrådet Aida Hadzialic avgår efter 0,2 promille alkohol vid bilkörning !

Så har ännu en minister avgått. Gymnasie och kunskapsminister Aida Hadzialic en av de mest kompetenta framtidsministrarna har lämnat in avskedsansökan.


Gränsen gick vid 0.2 promille och hon passerade den gränsen vid bilkörning.

Jag kan instämma med bloggaren Cornucopia att till stor del avgår politiker på grund av mänskliga misstag gäller även MP-ministrar som Mehmet Kaplan och Åsa Romson och KVAR blir kvar blir maktfullkomliga och inkompetenta politruker.

Den som inte vågar ta risker har också väldigt svårt att åstadkomma något. Nu kan man göra som Aida avgå direkt vilket även Mona Sahlin gjorde när det uppenbarade sig misstag hon gjort i sin roll som nationell samordnare men det är likt förbannat mänskligt.

I vilket fall som helst ska luckan fyllas och om Stefan Löfven inte haft problem innan lär han få det nu. Jag tror nämligen att det är S tur att att bli slagträ efter att kommit lindrigt undan vårsäsongen. Det kan bli en het höst för S.

Fakta: Aida Hadzialic

Aida Hadzialic utsågs till gymnasie- och kunskapslyftsminister den 3 oktober 2014. När hon utnämndes till statsråd blev hon det yngsta statsrådet någonsin. I dag är hon är 29 år gammal och kommer ursprungligen från Bosnien och Hercegovina.

Hon gick med i SSU som 16-åring och blev kommunråd i Halmstads kommun vid 23 års ålder.

Hon ställde upp i riksdagsvalet 2014 men missade spärren på 5 procent

Inga kommentarer: