< div id=”header ”>< / div>

måndag 4 januari 2016

MP i Varberg tillåter skövling av delar i Brunnsbergsskogen !


Ja nu har MP i Varberg tagit STÄLLNING FÖR Brunnsbergsplanen och det får vi naturligtvis i sedvanlig ordning reda på i Hallands Nyheter

Vilka har mer påverkat frågan: Jo tjänstemännen. Vad har vi politiker till som inte kan fatta eller markera med självständiga beslut? Vad gäller Brunnsberg där jag för övrigt själv tillbringat större delen av mitt liv så hade kultur och fritid och hamn och gata viktiga synpunkter som inte är oviktiga i sammanhanget.

Men i det här läget är det Byggnadsnämnden som har det avgörande ordet med i laget och det är väl DESS tjänstemän som fått tyngsta ordet. Politiker finns någonstans i bakgrunden men tycks inte driva vare sig frågor eller politik. De bara finns där och tar besluten. Jojo vad har vi politiker till då?

Vad gäller Miljöpartiet är det ett parti som tydligen bara jamsar med. De har fullständigt glömt allting vad ideologisk kompass heter när man låter grävskoporna gå fram i ett känsligt skogsparti. Det viktigas tycks vara bostäder JUST DÄR och byggandet av en större förskole med flera avdelningar. Detta får vi reda på i lokalpressen också.

Det enda parti som egentligen har ett BEHOV att glömma sin bakgrund är Sverigedemokraterna men nu föregår ju Miljöpartiet som ett dåligt exempel att göra det - GLÖM DEN. Glömma det de en gång var bra på och som startade partiet. Hejdå då och Morsning Goodbye MP !

Inga kommentarer: