< div id=”header ”>< / div>

måndag 30 november 2015

Ringborg Collection 21-27 november i media !


På miljöpartiets hemsida i Varberg finns "Ringborg collection" under rubriken JUST NU (scrolla).

SVT Nyheter Halland "Grön pajkastning mellan gröna Varbergspolitiker"

Politikern Pierre Ringborg (MP) i Varberg skriver på sin Facebooksida att senaste veckan har ”varit turbulent” men att han sitter kvar i protest. Bakgrunden är att fullmäktigegruppen saknar företroende för Ringborg efter kontroversiella uttalanden på sociala medier.
27 nov 2015, svt.se

Hallands Nyheter: Förbrukat förtroende för Ringborg (MP)

Nu har Miljöpartiet bestämt sig. Fullmäktigegruppen har inte längre något förtroende för Pierre Ringborg. – Jag är jätteledsen för att det inte fungerat, men någonstans måste man sätta en gräns, säger gruppledaren Stefan Edlund. Pierre Ringborg vägrar doc
26 nov 2015, hn.se

Hallands Nyheter: Ringborg (MP) sitter kvar i protest

Pierre Ringborgs vara eller icke vara i Miljöpartiet är fortfarande oklar. Något formellt misstroende mot honom uttalades inte under måndagsmötet. – Vi försökte hitta ett sätt att lösa detta, men ingenting blev klart, säger Maria Söderberg, länsordförande
24 nov 2015, hn.se

Hallands Nyheter: Inget förtroende för Ringborg

Efter måndagens krismöte i Miljöpartiet anser partiets krisgrupp att det inte längre finns något förtroende för Pierre Ringborg (MP).
23 nov 2015, hn.se

SR P4 Halland: Krismöte om Ringborg

I kväll kommer Miljöpartiet i Varberg att hålla ett krismöte om Pierre Ringborg.
23 nov 2015, sverigesradio.se

SVT Nyheter Halland: Nu gör han ”Schlaug” i saken

Pierre Ringborg lämnar Miljöpartiet i Varberg. På sin Facebook skriver han själv att han nu gör ”Schlaug” i saken och avgår.
21 nov 2015, svt.se

Hallands Nyheter: Ringborg lämnar Miljöpartiet

På måndag var det meningen att en krisgrupp skulle ha möte med Miljöpartiet i Varberg för att avgöra Pierre Ringborgs framtid i partiet. Redan på lördagen gick Ringborg dock ut på Facebook och meddelade att han lämnar "nya" Miljöpartiet.
21 nov 2015, hn.se

Hallands Nyheter: Måndag en ödesdag för Ringborg (MP)

Pierre Ringborg känner inte igen sitt gamla parti. Han tycker att Miljöpartiet har blivit ett parti som andra och att det började skava när den stickade tröjan byttes ut mot pressad kostym. Att hans medlemskap nu hänger löst har inget med hans uttalanden
21 nov 2015, hn.se

Hallands Nyheter: Edlund sparsam med kommentarer

Miljöpartiets gruppledare Stefan Edlund är sparsam med kommentarer om Ringborgbråket men dementerar bestämt att krisen uppstått på grund av olika uppfattningar i sakfrågor.
21 nov 2015, hn.se

Inga kommentarer: