< div id=”header ”>< / div>

torsdag 27 augusti 2015

Min reservation från i våras gör att jag inte deltog i beslut ang kulfris:s budget !


Nämndsmöte i Tvååker några studiebesök: Övrevi (missade jag),biblioteket mycket fint och bra upplagt och sedan avslutning på Tvååkers ungdomsgård (va mysigt och trevligt).

Ja kultur-och fritidsnämnden i Varberg valde att hålla sitt månatliga möte ute i Tvååker. En del utanför Varberg som har lika långt till närkommunen Falkenbergs centralort som till Varbergs d:o.

Tvååker är något vi ska hålla oss väl med för de har just nu också ett framgångsrikt fotbollslag som leder sin serie.

Mötet. Jag hade bestämt mig för att inte delta i beslutet om budget då jag tidigare i våras reserverat mig mot ett storbygge om friidrottsanläggning i Trönninge för 147 miljoner som på kort sikt påverkar andra prioriteringar.

Jag anser att simhallsfrågan nu kommit helt bort och inte längre känns dagsaktuell. Håstens simhall får en kloranläggning så den klarar sig ett antal år men förstudien för en ny simhall på Håsten är inte ens påbörjad. Simstadion känns inte lika kul längre OM inte politikerna vänder om och föreslår storsatsning där istället. Veddige simhall skvalpar vidare. Vi har nu två simklubbar i kommunen också att ta hänsyn till.

Inga kommentarer: