< div id=”header ”>< / div>

måndag 14 juli 2014

M i Varberg är nöjda med besluten som tas men deras delaktighet är hela tiden budgetbalans !

Moderaterna i Varberg är stolta över att de styr i Varberg och har i insändare påtalat att de är nöjda med beslut som tas och hur duktiga de är och nämner inga andra som delaktiga möjligen servicenämnden ang tillagningskök. Men har M varit pådrivande så är deras enda mål "budgetbalans".

I kommunen har M gått med på storsatsning på ishall inte för att de själva ville det utan för om de inte gjorde det riskerade förlora till S som stenhårt drev frågan.MP som ingen lyssnade på före förra valet har genom valframgången då tvingat andra partier att lyssna i synnerhet gällande fler tillagningskök. En gång i tiden för ca 10 år sedan då M OCKSÅ styrde ville man spara på just detta.

Jag vill ge beröm för ALLA som strävar åt ett positivt håll även om de inte har nämndrepresentation. Det kan gälla politiker, tjänstemän, brukare, anlitade företag och aktörer som bedriver verksamhet i kommunen på något sätt. Vi gör jobbet tillsammans och ett parti som M har tvingats vända kappan efter vinden liksom andra partier.

Sedan tar olika saker olika tid att genomföra. Det ska kompromissas och frågor ska drivas. Men inte driver M i Varberg några frågor speciellt mer än att hålla skatten låg lokalt. Det är andra partier som driver frågorna framåt medan M håller hårt i plånboken bara de själva får styra!

Inga kommentarer: