< div id=”header ”>< / div>

torsdag 12 juni 2014

Kandidat nr 6 på miljöpartiets varbergslista tar sats för ett nytt val!

Jag kandiderar denna gången bara lokalt. Det finns en anledning till det. Jag kan inte försvara allting som har med med det ovanför min nivå som jag har svårt att kunna påverka. När jag gick ut förra valet att jag inte trodde på en rödgrön ministär är frågan vad jag gjorde på miljöpartiets riksdagslista över huvud taget?

Regionalt sitter miljöpartiet sedan ett 25-tal år i en femklöver i Halland. Där hade jag en marginell placering på regionlistan förra valet men ändå varit lite delaktig i regionprogrammet. Så det skäms jag inte för däremot på det sätt de arbetar i regionen där jag för närvarande inte känner någon delaktighet alls mer än att ta fram den slutliga listan inför valet.

Lokalt är jag med i allra högsta grad i miljöpartiets lokala arbete. Sitter för närvarande i kommunfullmäktige och det är den enda position jag har förutom att kandidera som nr 6 på kommunlistan. Där känner jag att jag kan påverka i de andra fallen tycka vilket är en annan sak.

Då är frågan kan man man tycka annat än partiet lokalt? I och med att jag är beprövad och prövad politiskt så vet många vad jag står inte minst genom mitt bloggande där jag tar ställning. Jag försöker vara ÖPPEN, TYDLIG och tar ANSVAR för det jag står för. Gömmer mig inte bakom fasader och floskler och ler på affischer för att LOCKA anhängare. Snarare skrämmer jag dem säkert.

Nu är det tre nya val på gång och drygt tre månader till valdagen. Jag kommer nu att inrikta mig på det framöver och det kan sluta hur som helst men det kommer jag fortsättningsvis att blogga om.

Inga kommentarer: