< div id=”header ”>< / div>

fredag 31 januari 2014

Det räcker inte att spurta Centern det gäller att ha en politik som folk vill rösta på också!

Bekymrad Centerledare
Centern är i taskigt läge enligt DN/Ipsos första mätning för året. Miljöpartiet ligger i mätningen strax under 10%. Nu går det inte att förklara bort siffrorna som att vi är bra på att spurta och sånt trams. Jag vill helst utgå från läget i min egen kommun (och region) och konstaterar att MP höll ställningen rätt bra före C i Varberg i EU-valet 2009.

Miljöpartiet har potential och även om det inte gick lika bra i kommunalvalet 2010 för MP i Varberg som i EU-valet 2009. Desto bättre för C där de senare blev dubbelt så stora som MP är frågan hur kommande val kommer att gestalta sig? Centern har skickliga kommunpolitiker inget snack om saken. Det bör ju även MP ha iaf har de en stöddig person i mig med gott om självförtroende att vilja och vara med och påverka.

Nu kanske inte C har sett mig lokalt som ett större hot. Kanske någon de helst vill samarbeta med och som är någon som eftersträvar resultat i en majoritet än att driva plakatpolitik. Dock har ju hamnat längre ner på listan denna gången och ser med nöje fram emot att miljöpartister här tar för sig av "maktens sötma" som C har prenumererat på.

Inga kommentarer: