< div id=”header ”>< / div>

lördag 24 november 2012

Media skapar kris hos SD och MP men alliansens kris talar man tyst om!

EXpressen avslöjar SD. Jo det kan vi och rasistkrisen fortsätter i FP verkar nästan normalt. Fast SD är i kris visar ändå undersökningar att partiet inte är i fritt fall vilket kanske beror på att partiledaren Jimmy Åkesson fortfarande står pall.

Under tiden järnrörspartiet granskas så gullegullas det med MP. Bl.a. gullade Birger Schlaug med Anders Wallner som en husdoktor i snicke-snackeprogrammet Epstein&Nordegren. MP anses vara lite i kris då det är ledarlöst. Det föds barn och den stora frågan är om språkrören är språkrör eller utför ett experiment vem som kan fungera bäst att varva föräldrarollen med språkrörsrollen?

Hur var jag SJÄLV i den situationen som POLITIKER som nybliven förälder? Jag vill minnas att det var ett jädra pendlande upp till Göteborg och jag förutsätter att det är att vara en högavlönad politiker för att klara biffen inget småkryp som jag som gick på KOMVUX de åren pojken var liten.

I vilket fall som helst skulle jag inte vilja tillhöra något av de mindre allianspartierna nu. Hur mycket man än försöker hamnar de i skuggan av moderaterna och får inordna sig i deras strategier. Må SD och MP ha sina kriser men är det nån gång man ska ha kris så är det nu mellan två val.

S har haft sin stora blaj-historia och det kan bara gå framåt. V famlar lite men har väl inte hittat formtoppen än. När ska media nångång utvärdera att vid alliansens tillkomst var M och de andra allianspartierna jämnstora och nu är det tre pygmévarianter som ännu inte hittat sin roll. Det i ett landskap där alliansen är superstark men där styrkeförhållandet i den är att man lika gärna går med i M som i nått skitparti i alliansen?

Skop Sentio Novus

Inga kommentarer: