< div id=”header ”>< / div>

torsdag 16 augusti 2012

Väljarna låter sig inte vänta om inte Annie Lööf levererar!

Så var det följetongen med Assange som ska kommenteras av alla. Fri lejd ut ur Storbrittanien får han inte. Därför hoppar jag över honom idag då det kommer nytt hela tiden.Intressantare är då att (för)följa Annie Lööf som tycks hamnat i ett besvärligt läge. Det är dock när hennes parti gör det som de gör något åt saken och då krävs lite fler opinionsmätningar först.

En som börjat ifrågasätta Centerpartiet är bloggen Hans lilla gröna och från ett ideologiskt markerat landsbyggdsparti till "alliansens gröna tröst" till ett näringsparti som ska attrahera småföretagare verkar luften ha tagit slut.

"Varumärken", "koncept", "väljaracceptans" ska ut på politikens marknad och när andelarna sjunker får man byta VD eller styrelseordförande, spetsa nischkompetens eller slå sig ihop intimare med andra bolag. Det är bara det att Alliansen finns redan som toppkoncern och den går för övrigt knackigt redan.

WikiLeaks som Assange ledde fungerar inte som partierna men har haft vissa svårigheter efter avslöjande kring Assange. Men jag tror de överlever i någon form eller skepnad . Men frågan är om Centerpartiet kommer att göra det utan drastiska förändringar. Knappast!

Inga kommentarer: