< div id=”header ”>< / div>

tisdag 7 augusti 2012

Global uppvärmning eller invandringspolitik kan avgöra nästa val!

Om vi ställer frågan på sin spets: Är det global uppvärmning eller den ökade" "massinvandringen som jämte andra frågor som det gamla vanliga arbetslöshet, skolan, sjukvård och omsorg som kommer att vara "vågmästare" som kan avgöra nästa val?

Jag förutsätter att det finns en samstämmighet kring ekonomiska ramverk och lag och ordning och sånt som kan vara viktiga för en del. Men jag förutsätter att maktkampen kommer att stå mellan regeringsalternativen S mot alliansen och att MP och SD gärna vill spela "dark horse" och vara och bli tredje största parti.

Om jag ska vara kritisk mot MP är det att splittringen att hålla på med olika frågor som inte har med "klimatet" att göra kan göra det specifikt urvattnat, något någon annan ska göra men inte jag, kan inte påverka m.m. Det är således inte särskilt "väljarvänligt" samtidigt som man inte vet om en "röst på miljön" innebär att som i förra valet ett plankande av allt från vänster så att den gröna profilen suddas ut.

En röst på SD är enklare. Jag hör röster i stort sett varje dag från mitt grannskap som i stort sett är identiska vad SD anser om invandrare fast det finns belägg för att invandringen sett till ett antal år tillbaka faktiskt har minskat. Det är möjligt att SD genom sitt ökade inträde i parlamentarismen faktiskt fått ut sin politik. Har MP det?

Inga kommentarer: