< div id=”header ”>< / div>

onsdag 29 februari 2012

Töm och Glöm!


Alliansen vill bli av med en besvärlig fråga. Alltså neutraliseras den om assisterad befruktning redan nu i god tid före nästa val.Att KD stretar emot och hänvisar till FN:s Barnkonvention spelar ingen roll. Den är inte ens svensk lag.

Annars gör kyrkorna en bra insats i flyktingarbetet tycker Åsa Romson i DAGEN.. Själv är jag inte med i Svenska Kyrkan men har bra kontakt med diakonerna på församlingshemmet, frälsningsarmén och LP-stiftelsen.Det som känns motsägande är att KD som politiskt parti är bricka i ett spel men att de kyrkliga rörelserna får beröm för sin idealitet och hjälpverksamhet.

På sätt och vis tycker jag i sakfrågan om befruktning att det bästa är om barn har rätt till en biologisk identitet men nu tycker inte majoriteten så och frågan är om jag ska ge upp en ståndpunkt då? Nej jag anser mig ha rätt att vara moralkonservativ och tycka som vanligt folk att det ska vara ordning och reda i barnalstrandet. Men vet av egen erfarenhet att pappan duger som underhållstödjare men utan rättigheter. Det är andra som avgör "barnens bästa" när det uppstår tvister: socialförvaltningar, domstolar och politiker. Töm och glöm bara det ordnas med faderskapet först.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte så att många barn lever med en singelförälder. Det är så att många barn lever med en förälder i taget! Detta beror ofta på den egoism som präglat våra feminister de senaste decennierna. Nu har feminismen gjort svenska kvinnor så oattraktiva att det blivit problem för dem att hitta män som vill göra dem med barn och därför känner sig samhället nödgat att införa artificiell befruktning av dessa trista egoistiska varelser. Varför skall vi alltid gå runt problemen istället för att lösa dem. Det vore mycket bättre om femnisterna tänkte om och att fler svenska kvinnor blev attraktiva att leva med för svenska män, än att samhället måste befrukta dem artificiellt och sedan låta barnen växa upp helt utan pappa. Detta kallar feministerna en seger, men för vem? Barnen utan pappor lär inte tjäna på det och donatorerna lär väl knappast bli glada när ett gäng pappalösa artonåringar plötsligt tar kontakt.
Det som gör den här debatten så meningslös är att de flesta kvinnor skulle kunna bli föräldrar på normalt sätt om de bara velat. Nu väljer de insemination istället. Samhället skall alltså tvingas betala för något som vi skulle kunnat ha fått gratis! Något som vore mycket mera angeläget är att singelmän borde få surrogatmammor som bar fram deras barn. Det lär ju finnas många arbetslösa ungdomar, skulle inte några av den kvinnliga delen av dessa kunna få arbete som skattefinansierade surrogatmammor åt ensamstående singelmän som inte vill leva med en trist feministisk tjat och gnällmaskin.

Anders Fridh sa...

Är det ditt de där i glaset Pierre? Fy på sig

Anders Fridh sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.