< div id=”header ”>< / div>

torsdag 10 november 2011

Var god spott ut skölj väl och ha is i magen!

Att sanera industritomter tillhör inte det billigaste ibland en nödvändig och dyr åtgärd men inget som kniper röster kanske? Det ger väl en ishall till för samma pris? Något jag la ner rösten på junimötet att det skulle byggas men som det finns enighet kring i budgeten bland samtliga partier i Varbergs kommunfullmäktige.Halleluja!

Halleluja kanske inte alla ropade när Daniel Helldén blev vald till borgarråd allra minst Maria Wetterstrand men vem lyssnar på f.d. språkrör idag som kallar sig fria gröna debattörer? Har man satt sig i Schlaug-fällan får man finna sig i att Daniel Helldén blev vald som borgarråd TROTS att han också var valberedningens kandidat. Men Maria Wetterstrand kanske borde sitta i IDOL-juryn istället för Alexander Bard så kanske det går bättre där?

Miljöpartiet kanske får mer inflytande vad det lider oavsett om språkrör blir f.d. eller fria gröna debattörer. Det gäller att pejla rätt i höger-vänsterland och inte hamna för mycket på Grönland utan att ha is i magen och spola och skölj väl. Var god spott ut!

Inga kommentarer: