< div id=”header ”>< / div>

tisdag 25 oktober 2011

Politik i det tysta!

Politik i det tysta har jag sysslat med under några möten. Dels ett föredrag på Hotell Gästis i Varberg med den nye samhällsplaneringschefen Jan Malmgren som presenterade sig själv och har hand om det mesta i utredningsväg i kommunen. Åskådarna en aning äldre prominenta personer många med intresse för vad som komma skall i samhällsplanering var där.

Dels ett förberedande möte inför kommunstyrelsen. I skrivande stund inget klart men det är meningen att Miljöpartiet ska lägga något som liknar ett eget budgetförslag. Först inhämtade jag en bunta papper på kommunskansliet och det var inte lite i pappersväg. Som bloggare får man ibland ge sig ut i verkligheten det kan bli en aning gnälligt ibland om det inte hämtas intryck och tar ansvar för sitt deltagande.

Har en känsla av att det finns ett politiskt intresse men det är lättare att trycka på knappar framför en dator eller komma på möten där det finns högröstande MOT opinioner. Det är lite svårare att vara politiker i det tysta med små uppdrag. Demokratin ska också fungera mellan valen och det är väl si och så med det idag och värst är det med mindre partier utan egentlig insyn. Hur ska då inte medborgarna uppfatta det som bara deltar när det är val?

Inga kommentarer: