< div id=”header ”>< / div>

torsdag 26 maj 2011

Politiskt och riktiga hemlösa, gröna partier och f.d. språkrör!Har hemlösa något värde mer än för vissa politiker som avgivit avsiktsförklaringar . De får ju stå för sina löften när problemen uppstår. Sen andra som är invalda ställa grupp mot grupp. Andra tycker sig ha goda råd att ge men detta sett utifrån. Nu handlar det mer än om hemlösa tonåringar som jag bloggat om tidigare nu börjar det bli politik av frågan. I Göteborg är också väntan stor och godtycklig.

På tal om politik så har Joakim Pihlstrand-Trulp startat upp Gröna Partiet på facebook och strax efter följer Gröna Partiet för ekodemokrati plus. Joakim har förresten redan blivit uppläxad på facebook.

Annars har väl inte svenska politiker karriärambitioner kan jag tänka mig i den grå partifloran. När nu avdammade språkrör gör renässans i Finland och partigrundare ger ett och annat råd där de gröna regeringsförhandlar så framstår svensk politik som tråkig. Ingen bryr sig om de stackars hemlösa och bostadsökande, Det får vi ta i nästa valrörelse.

1 kommentar:

Sondre sa...

Gröna Partiet kan kanskje bidra til å hindre at Mp beveger seg for langt bort fra de opprinnelige verdiene?