< div id=”header ”>< / div>

lördag 11 september 2010

Tveksamma väljare föredrar Miljöpartiet!

Många är redo att byta block och "blockbytarpartister" är inte förvånande nog  miljöpartister,socialdemokrater, moderater och folkpartister vilket jag själv i valstugorna har lättast att prata med och minst låsta i "blockpolitiken". Helt klart är att V till vänster och KD och C längst till höger har målat in sig i hörnen av politiken. De vill befästa blockpolitiken och har inga tankar på samförstånd som behövs för de stora frågorna.

Jag är förvånad över att invandrarna lämnas åt sticket av de poltiska partierna. Det verkar som SD sätter agendan och då blir allting förenklat utfrån deras syn på invandrare. Miljöpartiet har på ett stort antal språk översatt viktiga avsnitt och kan läsas om här.


Isobel Hardley-Kampz uttrycker sin syn i en krönika i Expressen : Jag vet inte vad jag ska rösta på. Jag vet inte ens vilket block jag ska rösta på.

Jag känner samma vanmakt som kandiderande politiker på tre nivåer i valet efter 12 år i träda. Vad f-n har jag gett mig in på? Det är därför jag bloggar och är på facebook. Detta är min ventil.

Inga kommentarer: