< div id=”header ”>< / div>

onsdag 18 augusti 2010

Varberg utsedd till årets tillväxtkommun

Roligt att Varberg blivit utsedd till Årets tillväxtkommun i Sverige. På www.arneafortillväxt.se  kan det läsas mer om hur samverkansprprojektet mellan ICA, Sweedbank och Sveriges kommuner och landsting ser ut. Varbergs ENDA två kommunråd är GLADA IDAG. Teamet Jana/Gösta har visat på god samarbetsinsats i det blåröda.blocket som STYR Varberg.

Jag efterlyser mer GRÖNT i politikens Varberg så det inte låter som att jag är helt nöjd. Men får glädja mig att ribban sätts högt. Har ju själv erfarenhet att suttit i majoritet under centerstyre och sossestyre så möjligheter finns någonstans efter valet om det flyter så här bra för kommunen och för det gröna partiet.

Jag gratulerar de rödblå för att ha haft ett gott styre och nu lämnar Gösta (M) pinnen vidare och Centern har lovat att utmana. Deras missnöje lär nog vara utvecklingen av landsbygden men låt oss diskutera det i samförstånd efter valet. Låt oss behålla våra goda traditioner att söka samförstånd i Sveriges bästa kommun enligt prisutdelarna.

Inga kommentarer: