< div id=”header ”>< / div>

tisdag 24 augusti 2010

MP måste tåla kritiken

Det hårdnar till i valet och då är det lätt att avfärda kritiken som att den får vi ta EFTER VALET. Jag menar att den ska vi ta FÖRE VALET för att inte vilseleda VÄLJARNA. Ett parti är ingen intern medlemshistoria som ett religöst samfund. Vi ställer upp i VAL och då ska vi redovisa fel och brister olikheter och de defekta människor vi är. Inte utmåla konstlade fasader utan visa på ÄKTA VARA.

1. Fria Tidningen har  en artikel om "Därför förlorar de rödgröna"  som inte bör undanhållas intresserade för läsning.
2. Dn-artikel om obalansen på vänstersidan vilket kan utläsas här och nu mellan blocken i Stockholm här
3. Peter Erikssons otydlighet i ledarartikel i HN

Nu är det DÖTT LOPP och SD balanser denna gången upp i SKOP se SvD här. Det vill till ett under om inte alliansen ska ungdå att i alla fall bli det största blocket. Men veligheten på vänstersidan undantag V och rörigheten får väl ta slut nu. Det går inte att komma med utspel men ingen riktig gemensam politik med innehåll för en budget. Folk vill ha konkreta genomförbara åtgärder som kan sjösättas de 100 första dagarna . Då ska det inte förhandlas internt. Kom till skott,

1 kommentar:

Christian Schickhardt sa...

Håller med Hallands Nyheter: Peter Eriksson var otydlig, stakade sig oavbrutet och svävade på målen. Jag har hört samtliga partiledarintervjuer hittils i P1-morgon, och denna var klart sämst! Enda trösten för mp och alla andra partier: P1 har en lyssnarandel på mellan 11 och 12 %.

Kan även hålla med om vissa resonemang i Fria Tidningens artikel. Den var skriven 12 augusti. Situationen för de rödgröna har ju förvärrats sedan dess; jämfört med senaste SIFO:n. SIFO är det enda opinionsinstitutet jag litar på. De har det mest statistiska urvalet, jämfört med alla andra. Till sist: Vadå "Fria", är alla andra tidningar ofria?