< div id=”header ”>< / div>

fredag 27 augusti 2010

Gomorron MONA!

Jag hörde dig igår i Utfrågningen i SvT. Alliansen hade just släppt sitt valmanifest och hittat en ny sedelpress för att matcha dig. Du skötte dig så bra man kan förvänta sig med två bångstyriga partier på varsinn sida om dig.
Det kanske vara lätt när kompisgänget presenterat vad de vill och du inte fått ihop ditt livspussel än. Ja du vet det här med lämna på dagis, ta sig till jobbet, kolla att de äldre får den vård och aktiviteter de behöver på hemmet och allt det där stressiga för att få livspusslet att hänga ihop från vaggan till graven.

Så kom mätningen idag. DN Synovate här och du var tvungen att sjukskriva dig och du verkligen fattade att vi lever i ett annat samhälle. RUT vägrade att städa åt dig då du ville betala svart för du inte ville visa dig ute, Apoteket hade fått ett privat bolag som ägare och du fick ingen hjälp att lösa ut receptet. Inte ens Wanja som ringde tidigt ställde upp om det inte blev någon motprestation tillbaka,

Ungarna Lasse och tvillingarna Maria och Peter levde rullan i huset för du hade lovat dem saker och nu var det dags. Det är inte lätt Mona då du redan lovat mamma och pappa att få bo ihop på det där hemmet och nu har de äntligen råd att åka på långsemester på äldre dagar till Thailand tack vare dig. Välkommen tillbaka till kungariket Sverige Mona och lycka till i valet!

1 kommentar:

Kerstin Dreborg sa...

Du vet att Mona städar själv, va? Inget RUT där inte. :-)