< div id=”header ”>< / div>

torsdag 24 juni 2010

UPPRYCKNING RÖDGRÖNT!

I Henrik Brors analys i DN här visar en trend att alliansen på bara några månader knappat in det försprång de rödgröna haft. Precis vad jag befarar tror en del att det är opinionsiffrorna som ska göra jobbet och inte göra något arbete alls för att få det att gå ihop bland de rödgröna


Nästa stora knutpunkt är Almedalen läs mer här där hela Sveriges meda- och politikelit samlas till sitt årliga mingel.. Intressanta seminarier, mingel, debatter och föredrag hålls med total mediabevakning. Önskar att "vissa partier" hade satsat lika stort på detta som sina kongresser och andra sammankomster som är mer kosmetiska möten där det gäller att bli religös av det egna budskapet utan någon ingående analys.

Almedalen kanske kan betraktas som jippoberonat men det är upp till en själv "om katten själv får välja" vad man vill gå på.

1 kommentar:

Crille sa...

Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:

www.korta.nu/jc

Hade hennes penna varit ett svärd hade huvuden rullat i svensk politik! Hon är, mig veterligen, den första svenska journalisten som törs lämna den politiskt korrekta mittfåran.