< div id=”header ”>< / div>

söndag 13 juni 2010

Förvirringen är stor i opinionen nu!

Svensk Opinion.nu kan vara lä'mplig att läsa i stället för alla dessa analyserande bloggar som glädjetjuter, bortförklarar eller storgråter. De flesta ägnar sig åt många saker nu än detta. De håller på med trädgården, njuter av naturen, tittar på fotboll, går på konserter eller ska gå någon. Förbereder sig för semesteresor eller inväntar prinsessbröloppet.

De skiter fullkomligt i opnionsinstituten just nu. Blir det badväder så badar de eller regnar så går de till bolaget och planerar fest. Det finns ett fåtal som planerar i det tysta och det är de som har uppdrag, anställningsförhållanden och annat med beroendeförhållande till de partier som flyger upp och ner. De kan inte koppla av medan vi andra kan det.

Som bloggare står man fri och använder statistiken och utrymmet för att framhäva det som är bra. Det som är dåligt just nu är att den där oljan i Mexicanska gulfen inte verkar att få stopp på. Den strömmen följer jag extra noga nu. Det är för jävligt att vi inte fattat att även vi använder oss av olja men det tycks få har svårt att fatta.

1 kommentar:

Bengt Bertilsson sa...

Flertalet "skiter fullkomligt i opnionsinstituten".
Detta är nog sant och framförallt de som inte är speciellt intresserade utan tar dagen som den kommer vilket flertalet gör i dessa tiden.