< div id=”header ”>< / div>

onsdag 31 mars 2010

Öppet rödgrönt förhandlingspel om Förbifart Stockholm!

Det pågår nu ett intensivt förhandlingsspel läs i DN här att ta initiativet när det gäller Förbifart Stockholm hos de rödgröna partierna från kommun och upp tilll partiledarnivå.

Alliansen har sagt sitt och Carin Jämtin har sagt sitt och miljöpartiet stödjer inte S om de stödjer alliansen att bygga projektet. Det lär bli flera turer i dena infekterade fråga. Alliansen står nu bara och tittar på. De har majoriteten på alla tre nivåerna kommun-landsting-riksdag och har makten att köra igång.

1 kommentar:

blofeldt sa...

Är ni så dumma att ni ger er i lag med sossarna så kommer ni att få dansa efter deras pipa. Ni har tidigare gett upp det mesta av eran politik och resten blir ni av med nu, när regeringsförhandlingarna börjar. MP kom in i riksdagen tack vare säldöden, där man skyllde på föroreningar från industrin. det visade sig sen vara ett virus som ledde till säldöden. nu är det klimatet som gäller. Climategate då? även i den frågan åker ni dit, bara debatten kommer igång i Sverige. Utomlands är det full fart och forskare som har ljugit har fått sparken.