< div id=”header ”>< / div>

torsdag 6 augusti 2009

RHYT´M & BLUES PÅ SOCIÈTEN

Så var då dags att sparka av sig alla skorna och spotta ut snuset och be den sköna får jag lov och bege sig iväg till ÅRETS blueskväll på såssen i Varberg. Trevande klev jag och en madame in på BODEGAN och det var FRI ENTRÉ till råga på allt.
Vädret var underbart och vi hade bestämt oss för att dricka cider och läsk och dela på en pizza. I vårt kvarter festar det vilt vareviga dag och livliga diskussioner utspelas långt fam på nätterna men nu ville jag ha avkoppling och lyssna på TEN FEET med MAGNUS RYDELL på munspel.
Det var roligt att träffa alla 50-talister som var mycket ute i svängen förr men nu lugnat ner sig och väljer ut vad de vill gå på. I början såg det inte ut att bli mycket folk men när bandet gick fram på scen började det att tränga ihop sig. Magnus snackade en stund och hoppas bli vän med honom på facebook.
Väl på scen körde bandet igång ett tung-gung som inte var av denna världen. Tanterna blev 30 år yngre och svajade med i gunget och gubbarna såg ut att fått myror i byxorna. Det hela slutade efter 2 timmars spelning och detta kan vi leva på länge vi som var med. Plånboken överlevde med en utgift på en hundring men jag hade gärna betlat mer för bandet som spelade.

Inga kommentarer: