< div id=”header ”>< / div>

torsdag 12 januari 2023

Nu kommer byggnadsnämnden i Varberg att fungera som jag vill


 Det har varit en hektisk vecka med möten. Om vi ska ta veckodagarna började det redan i söndags då jag var adjungerad på SD Varbergs kf-gruppmöte. Effektivt koncist och mycket rapportering. SD sitter med överallt överallt och allt skulle rapporteras. Jag valde att lyssna in.

På måndagen var det informationsmöte där Varbergsalliansen och Varbergspartiet var inbjudna. .Centern valde att ingå på detta mötet som handlade om vad som ska hända med spårområdet.

På tisdag skulle jag hämta läsplattan där all intern information ligger som jag ska ha i byggnadsnämnden och möten med fastighetsbolaget där jag ska ingå som representant för SD.

På onsdagen tre timmars information från förvaltningen som servar byggnadsnämnden. Alla i byggnadsnämnden var inbjudna.

På kvällen spännande förmöte med majoriteten så fint heter inför byggnadsnämndens beredning.

Den 26 januari är det första riktiga beslutsrätten i byggnadsnämnden men det är mycket som ska hända innan dess

Mitt första intryck är att lära känna bra personer och tjänstemän som medverkar när vi ska fatta kloka väl avvägda beslut i så stor enighet det är möjligt.

Det är 30 år sedan jag fick hoppa in i byggnadsnämnden i avslutningen inför en mandatperiod. Nu är jag med från början

 Varför  jag vill in i byggnadsnämnden? Jo jag vill utveckla staden och landsbygden då utvecklingen aldrig stannar upp. Men är ganska förbannad på en del av de politiker som suttit innan som bidragit till okänslighet med sina beslut. 

Varför valde jag SD?Det är partiet där jag känner mig mest välkommet och såg mig som en tillgång inte bara som publik på varenda fullmäktigemöte

SD har i byggnadsnämnden visat förmågan  att se till att nämnden fungerar så alla kommer till tals och inte har någon uppdelning där vissa agerar som någon  självutnämnd elit med besserwissers

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till Pierre!

Anonym sa...

Lycka till förstår att du tycker detta blir kul