< div id=”header ”>< / div>

fredag 20 januari 2012

MP på väg att acceptera klasskillnader för att uppnå grön politik?


I MP ska vi inte skämmas att "under begränsade år tjäna mer än genomsnittet" anser nestorn Per Gahrton vad gäller V:s begränsningar vad gäller obligatoriska partibidrag och tak för riksdagsledamöter.

Schlaug håller inte med då vi redan håller på att överkonsumera planeten och där vi svenskar har ett ekologisk avtryck som övertrumfar många av jordens länder..

Om vi vänder på det hela.Borde inte jag skämmas för att inte tjänat något de senaste elva åren utan legat på existensminimum? Fick en antydan av det när MP:s lokale gruppledare som är lärare frågade hur JAG försörjer mig? Ja inte är det genom politiska uppdrag,eller på partiets pengar men väl på försörjningsstöd.

För första gången under miljöpartiets trettioåriga historia ser jag nu hur de gröna karriäristerna med ett förakt ser ner på dem som vill begränsa löneuttag och de som har svårt att finna en utkomst.MP bildades som ett grönt parti men försöker nu istället ta upp någon lucka som ett vänsterliberalt parti ungefär där Per Gahrton en gång var i folkpartiet med Gustav Fridolin som sin efterlängtade arvtagare 30 år efteråt.

Inga kommentarer: