< div id=”header ”>< / div>

lördag 30 september 2017

Nästa regering - S plus C plus L - Fi kommer in i rksdagen och KD blir kvar !


SÅ HÄR BLIR DET EFTER NÄSTA VAL 2018

Jag tror SD låter Stefan Löfven sitta kvar efter nästa val för stödpartierna i alliansen inte kommer överens
. MP hoppar då av regeringen för de förlorar valet och de har fått in anhängare till rörelsen #grönomstart i riksdagsgruppen som gör ett inre uppror och vill ha bort de maskeradklädda MP-ministrarna.

F! kommer in i riksdagen då V fått släppa till stödröster. Fridolin som tappat sin givna riksdagsplats är förbannad på Löfven att han inte levererade stödrösterna till MP som utlovat till de S-trogna miljöpartisterna.

S erbjuder Björklund och Annie Lööf att fylla luckan efter MP och L och C erbjuds tre ministrar var i det kaos som uppstår.
L och C vill egentligen ha en Alliansregering men Uffe får inte ihop det. M fick offra alldeles för många stödröster till KD som kaxat till sig och får en nyckelroll fäll Löfven fäll Löfven .

Jimmie Åkesson har gjort SD till ett parti större än M och kommer inte att se till att losern Uffe krönas till statsminister. Genom att V och MP ställs utanför budgeten nu så anser SD att det är en jätteframgång. De vet att Löfven är smart och en stor statsman men Uffe är en tjoflöjt som sa nej vi kommer inte att förhandla med SD
Skicka en kommentar